right now ..


hej sitter och väntar på mat och har jätte tråkigt men idag har jag varit ute och spelat fotboll med en kille jag inte träffat på 5 år så det var  roligt att ses , sen vid 11 var jag inne till stan med mammiis och köpte löpskor/joggingskor så nu får jag passa på och springa eftersom jag har missat 3 träningar,så om någon har lust att ta en spring tur kan ni ju höra av er ! :)
det är ju första april imorgon så passa på och luras och josefin bästa älskade nilsson kommer hem och då kan vi träffas ! :D har längtat sjukt mycket efter dig och har absolut inte vart avis för att du har fått åka till stockholm  "ironisk" :)








mobbA INTE bilderna tack !
och sista bilden är mina ögonbryn skeva ..



myskväll

hej vaknade precis av att en kompis skickade ett sms , bra start på en helg .. men förlåt för jag suger på att uppdatera.. Men det är fett mycket i skolan just nu som ni kanske ha märkt natonella prov vanliga prov läxer osvosv.. och jag är alltid så jävla trött. Direkt när jag kommer hem vill jag bara ligga och sova.. Hehe men jag ska försöka blogga mer! Men det känns inte riktigt som om ni bryr er riktigt så ju mer ni kommenterar desto meer bloggar jag men igår var jag med elina och stina och vi var på briggen och kollade på film spelade pingis och chillade , sen gick jag hem var helt slut. Hade tänkt plugga lite spanska  men orkade verkligen inte så chilla framför tvn det var ensam hemma 3 och det var najjsss .. om någon har lust att träffas kan ni ju smsa mig :)
Ska blogga mer i promisee puss!


Caroline om skolansenhem:
Hej! Super fin blogg du har! Checka gärna min ;) ^^
Hoppas du får en super grym kväll.
Ha det bra, kram. Caroline

svar: tack ska du ha caroline ! , checka in hennes blogg också kram :)
 http://caroliinewingqvist.blogg.se/ 

skolansenhem

hej, var på skolan ett tag seen började jag må dåligt så jag gick på ica och köpte billys sen drog jag hem och sov . nu ska jag nog bara tatt det lugnt för det är sääämmst program på tvn i kväll
det är var min dag ´! bara så ni vet är jag på dåligt humör för jag vill ha coolaaa så om någon snäll vill komma och ge mej en cola kan ni ju höra av er ..
jo juste , statistiken höjs mer och mer  
 om ni fortsätter så , så kanske jag gör en tävling vid påsklovet

</3


DUVED

hej idag är det tisdag och har nyss kommit ur duschen men idag har det varit frilufsdag och jag åkte till duved med josefin och några till och vi hade det skoj !
jag har haft världens tråkigaste inlägg men jag ska bli bättre på det! men jag måste säga att ni är hur dålig som heeeelsst på att kommentera så tänk på det .
men imorgon är det halvklass så jag går till 3 sen efter skolan blire plugg och kanske träning för igår var jag och mamma på kansliet och kollade om det fanns grusfotbollsskor storlek38 men då sa han som jobbade där att folk inte använder grusskor längre men whaaatttafuck jag gör ju det ?!  men iaf så fanns det inte och jag kan inte spela med gräs på grus för jag tycker det är jätte oskönt och jag får ont i ryggen det kanske jag skrev i förra inlägget ? ahhah aja ..
hahahahha vet ni vad jag hittade för någogn bild på kansliet?





weeeeiii , uppdrag 1



ni måste kolla hela !
stina om kommenteraaaaaa:
gör en video när ni sjunger :)<3
svar : sean banan , uppdrag sjunga något !
och ni ska inte klaga för ni skrev inte om vi inte fick redigera videon så nu har vi 4 uppdrag kvar !

26 mars 2012

hej idag har jag inte gjort så mycket , varit på skuulaaan och haft det tråkigt sen gick jag hem klockan 15:00 och gick till alice och var där ett tag sen kom mamma och hämtade mig :)
ikväll skulle jag igentligen på fotbollsträning men jag tycker det är så oskönt att spela på grus med gräs skor så vi försöskte hitta grusskor men det finns tydligen inte mer att köpa så ikväll ska jag nog bara ta det lugn för imorgon är det duved men kompisarna på frilufsdag ..
och vet ni ?!
jag har äntligen beställt en vit cykel så det kommer bli naaajjjs när den kommer!




vill ni ha fler läsare på eran blogg ?

Hej allihopa, vill ni ha fler läsare på er blogg? Bli medlem på bloggtrafik! Ni får garanterat 33 extra besökare när ni blir medlem och sen är det bara att samla poäng. Hatade sånna där sidor förut men den här funkar verkligen! Blev medlem idag och det är fett nice, det ända man behöver göra är att besöka andras bloggar. Hur lätt som helst, så alla ni borde bli medlem nu, varför inte prova lixom? Klicka på bilden!


emil nuså



jag emil seb  hade tråkigt ..

svar på tal

..... om Pepp:
när kommer uppdragen?

svar : jag tror jag ska vara med josefin imorgon så vi gör det imorgon :)

Pepp

Hej bloggen . nu sitter jag i bilen på väg till skolan och därefter åker klassen och spelar fotboll är hur nervös och pepp som helst ! Puss

svar på tal .

Anonym om ´smultrooonn!:
även att ni skrev EXAKT samma sak ;)

svar: varför skulle vi inte ? :)

duschaaaa

hej nu kom jag ut ur duschen har kollat  på familjen annorlunda och sen tog jag spanskan och tränade till provet till på måndag :) men dom här uppdragen jag och josefin ska göra låter as fjantigt men det kommer bli hur kul som helst !
och det är bara 6 stycken som har kommenterat och det är ju skit dåligt !
men vi skrev ju att vi skulle göra 5 uppdrag och då tar vi inte dom första 5 som har kommeenterat utan vi väljer ut 5 stycken som vi tycker är roliga/pinsamma ..
så fortsätt kommentera så väljer vi ut 5 stycken som vi gillar nästa vecka !


´smultrooonn!

hej, nu har josefin kommit och vi ska snart iväg och "handla smultrons frön " .
hahahah vi är knaaaasss men det står vi för puuss hej ,












bjuuda på sig själv heter det vah?
josefins blogg ------> http://bvfe.blogg.se/ <------

kommenteraaaaaa

mobba inte bilden .. men jag och josefin nilsson ska göra 5 uppdrag som ni bestämmer , kommentera vad vi ska göra på min blogg , video kommer för varje uppdrag vi gör som bevis . obs vi gör 1 uppdrag varje vecka . http://josefinsvedbergs.blogg.se
mobba inte bilden ..
men jag och josefin nilsson ska göra 5 uppdrag som ni bestämmer ,
kommentera vad vi ska göra i en kommentar , video kommer för varje uppdrag vi gör som bevis . obs vi gör 1 uppdrag varje vecka, KOMMENTERA !

bildeer



 
jag och söt alice mobba inte mej










hemma igen ..

hej , blir less på den här skiten nu ! men ja jag trodde jag hade blivit frisk men när jag hade ätit frukost så slår mitt huvud om och jag börjar må illa och så men det kanske inte var så konstigt eftersom jag hade ätit 9 glassar dagen innan för jag trodde att man blev frisk då men så vare inte ! :)
så ja jag har varit hemma idag och inte gjort någonting helt enkelt j.
imorgon ska jag på skolan för nu mår jag lite bättre . imorgon äre ingen vanlig skoldag för så äre a-dag . !
så det blir sofffttttt .. 
men nyss frågade jag josefin om jag kunde vara med henne i helgen
och det kunde jag så det kanske blir stan eller bara vara hemma :) 
och en sak till jag har hittat min överförnings sladd så nu kan jag överföra lite bilder sen sportlovet och sen idag :)
ses pussspusss
 

vill vara ffrisk !

hej bloggen , orkar inte vara sjuk längre!
Godnatt sötisar, jag ska sova tidigt ikväll så jag blir helt frisk. Började må jättedåligt nu på kvällen.. Åh jag som nästan va frisk.. Aja ska iallafall upp tidigt imorgon ska duscha osv men jag ska sova nu iallafall, och jag vet inte vad jag skriver men men stina sa nyss att vi hade spanska läxa till på torsdag och det börjar bli lite stressigt åh bajs .. godnatt people

.

nya pop gruppen elr ?



love the boys who..


sjukt bra


HEMMA !

hej , för 15 minuter sen kom jag hem och jag har jätte mycket jag måse hinna göra innan i morgon men ni som undrar har jag varit i björnrike i en vecka och det har varit grymt kul ! på väg hem köpte jag jätte snygga täckbyxor och en plåttavla haha låter lite knstigt men jag kan lägga ut bild ssen (:
imorgon är det skola och vvi har sovmorgon imorgon så det blir bra det :)
sen blire kontoret med mammis och pappis ..
men nu ska jag packa upp mina grejjer så gör jag ett inlägg imorgon
puussss

svar på tal ...





... om söndagsbilder .: Har du laddat ner någon sida med cam, fans det redan på din dator eller andvänder du från internet. Om vad för något?
svar: det följde med min dator så jag har inte laddat hem något program men jag brukar redigera men programet som jag tar kort med och följde med datan heter video web kamera :)

Prutt

Jadu .. idag har jag såklart åkt skidor och varit på after ski och det är verkligen inte min grejj det enda man gör är att mina päron skämmer ut en och sen sitter killar och glor på en som man vore en banan typ .. Ja men det är iallafall inte min grejj det! Och jag längtar så sjukt mycket efter min bebis Josefin ! Och ni måste kommentera bättre på blöggichen . men nu ska jag dra ut och åka pist maskin hahahhaha faaaail jag är puuuuss

driiinnnk

Hej sitter på en bar nu och har druckit min första drink nu och det var Nice men idag har jag bara åkt skidor och varit på Ica och det chillat och i morgon ska jag träffa Amanda och det ska bli roligt att träffa någon efter att varit själv i 3 dagar .puuuss :)

Tjaallafulaochfina.

Hej kom nyss från backen ch ska snart äta lunch. Men imorse vaknade jag klockan 9 och åt och längtade efter Josefin :( hoppas hon kan komma och vara med mig någon dag här . Jag gör ett inlägg mer ikväll för hinner inte nu men ni får ha et så ruckning bra . Puss

mys med josefin

hej sitter hos josefin nu och ska slagga här .
tycker vi är rätt så svull jaaaa ..
gör ett inlägg imorogon innan jag far till björnrike
s o v g o t t (:


josefins blogg . http://bvfe.blogg.se/

bloggning från mobilen

Hej sitter i bilen och provar blogga från mobilen . snart är jag i björnriket och jag tror vi bara kommer slappa när vi kommer fram och försten har mamma köpt en as snygg jacka åt mig men om ni vill träffas i björnriket så kan ni smsa mig på mobilen :) Puuss

söndagsbilder .

bjuder på mej själv , right now









lite mongo bilder ..


ut och sola .

hej jag och josefin har nyss vaknat och nu fixar vi oss sen drar vi ut till solen och solar och tar med oss vår älskade Ben & Jerry's .

puuss

svar på tal ..

Anonym om jag älskar dig josefin nilsson:
vad är rekordet?

svar: förut var det 37 och nu var det 48
sen kan du skriva ditt namn också :)


jag älskar dig josefin nilsson

drar till min finaste josefin nilsson och spenderar lördagskvällen där . kände  att jag ville hemifrån så det blev ju bra men imorgon så drar jag och min familj med några andra tokar runt 4 till björnrike "vemdalen" och vi kommer vara där i en vecka så det blir sofft ! blev jätte glad när jag kollade på statestiken idag jag hadde ett nytt rekord ! :)
men ni får ha det så bra
´puuusss

fggfgefdsfb.




andra mars tvåtusentolv

på måndag är det ju lov men jag säger det är lov idag men skit sammaaaaaaaaaaaaa !
men idag har vi haft 4 lektionoer och jag har tjockat mig huuuuuuur mycket som helst!
jag åt 5 sorters kakor och 1 hamburgare och äggg hahahh juste idag var jag med josefin nilsson och vi har provat "drickit" ägg och det var inte det godaste vi har druckit ! sen har vi gjort ett video inlägg jag var tvungen för jag hade låvat er så jag kanske lägger upp den i morgon och ni får inte mobba oss eller ja mej då för jag är skeeeeeev ! sen kom mina kusiner och vi har spelat pingis och så men nu ska jag gå och fortsätta kolla på tv .


puuuss

video