husvagnshännggg

hej sitter i husvagnen vi är i dalarna på någon camping här haha ..  har ätit middag nyss , har regnat och åskat sjukt här nu på kvällen ..imorgon vet jag inte vad vi ska göra men jag tror vi ska kolla och åka ner till stan och kika runt , vi far neråt mot stockholm på måndag så det blir nog bra . bloggar när jag kan och vill för det är inte jätte enkelt att få tag på internet här ute i skogen .. haha hare !  


ser ut som ett troll ..

ville bara säga varför jag inte har bloggat jo det är för att jag är sjuk som en gris .

.

rubrik

Nu ska jag typ gå och tvätta bort mitt smink och sen gå och lägga mig.. Är skittrött eftersom jag gick upp typ 11 haha, och imrogon blire att uppvakta pappa som fyller nånting hahaha . Men nu ska jag fixa mig och sen sova, hörs snart!

bilder sen dom 3 dagarna med hanna

här har ni lite bilder sen hanna sov här .


här har ni bilden där jag har kort hår

 hahahahhahhahaha , kommentera ..




sallad det är grejer det !

hej , inatt sover hanna här  . har hyrt film och köpt massa xubi ddrickor och klaaddkaka ,mys heheheheheheheheheh,
sen idag har jag spenderat dagen med mamma , åkte ner och köpte sallad så lite nyttig har jag vart ! , nu ska vi sova , godnattt





skaffat photoshop !


löshåååååår check


ni fick en liten ego bombiiiii
§hej har ju klippt mig ganska kort nu kanske lägger in en bild sen , men för en stund sen hämtade mamma ett paket från ica , löshååååret ! , det kom från rapunzel , jag är supernöjd över det , men det enda jag behöver göra nu är att färga mitt riktiga hår till färgen som mitt löshår .. får försöka fixa det någon dag . men ni andra får säga vad ni vill men jag är iallafall jätte nöjd !
KOMMENTERA


hannis

hanna sov hos mig natten som va och vi hade jäkligt kul hade vi , skype med lina och stina drog ner på shell och köpte kladdkaka chips marabou dricka och chipsdipp , kan säga att vi svullade lagomt ! .. hehe sen gjorde vi andra kuuuliga saker men kan inte skriva det här haha . sen idag vaknade vi runt 9 och åkte med mamma till ds . :) 

 
mobba inte min smutsiga skärm .

fotboll,flinger, och massa annat skoj !




nyss for linn hem ,ska snart va med hanna hon sover här inatt . dagen började med att jag om mamma beställde det där så det kommer på fredag ungefär . sen kom linn och vi har spelat fotboll tagitkort ätit flinger och massa annat skoj , orkar inte ladda upp alla 107 bilderna som vi tog men det fick bli dom  här !
- du är underbar , älskar dig linn !

kör på en 15 dagars listaaaaa

Dag 1 - en bild på mig + 10 sanningar
Dag 2 - 5 bra bloggar 
Dag 3 -  ett fotto på mig som liten
Dag 4 - bästa vänner
Dag 5 - Favorit klädaffär
Dag 6 - min dag
Dag 7 - Någon jag saknar
Dag 8 - roligt minne från förra året
Dag 9 - Mina intressen
Dag 10 - Fem weddsidor jag ofta är inne på
Dag 11 -   5 saker jag blir irriterad över/tycker är konstigt
Dag 12 - något jag är beroene av
Dag 13 - Vad får mig att må bra
Dag 14 - En person jag skulle vilja byta liv med för 1 dag & varför
Dag 15 - En vän jag inte skulle klara mig utan

..

har pratat med mamma nu och imorgon eventuellt blire att beställa det här och bestäälla klipp tid . har sltit hur mycket av mitt hår som helst av min plattång . så det blir nog bäst ! .
godnatt


min vecka ..

förlåt för dåligt bloggande , men jag har haft fullt upp den här veckan och har inte hunnit skriva ett skit. men veckan har vart grymt rolig , det har varit fotboll varje dag eller ja tisdag-fredag , och matcherna har väll gått sådär ..
sen har det varit 2 discon som har varit grymt kul och jag har träffa massa folk  . i fredags åkte familjen till bispgården och träffade jenny kevin och nova , vi sov där i 2 nätter . men jag har slappat för det mesta för har varit så sjukt trättt efter storsjöcupen . och idag när vi skulle hem så åkte vi till sollefteo och köpte husvagn haha ja det var väl min vecka .

  .

storsjöcupen

efter som jag gjorde illa mig på matchen förut så kan jag inte spela idag för har ganska så ont  , så jag ska stå över idag och jag får se hur det är imorgon, efter matchen klockan 7 så drar fotbollslaget ner till stan för invigningen av storsjöcupen . men det suger iallafall att jag inte ska spela  ..........

fotboll

för en timme sen kom jag hem från matchen , slutade med 5-1 till dom andra, har jätte ont i benet , för jag gjorde illa mig på matchen men efter matchen åkte vi till dollarstore och till farmor , nu ska jag äta lite sallad och kolla på em finalen , :)

helium med josefin

om ni inte orkar kolla hela kan ni spola fram till 03:07   för då pratar vi mest . :)

haha , mobba inte mitt byggare bob plåster ..
berättar om dagen imorgon ,