exponorr strax med josefin

Foto
Foto

super najs kväll med hannis




sover hos hanna ikväll , lånar hennes data . ikväll har vi bakat vår super goda kaka , och varit ute lite . nu ska vi nog bara äta lite popcorn och tvn , hörs sen !

jordgubbsvull


sa till mamma att hon skulle köpa lite jordgubbar , hon kom hem med en stor back jordgubbar  ,
tack mammaaaa !

ny köpt från stan med mammisen


foundation , lindex 179

haha såg nu att det var storlek 40-42 , ska igentligen ha 37-39, aja ..
strumpor - lindex 79 :-


linnè på rean - lindex 100 :-

lockigt hår

-ni som säger att jag inte har lockigt hår kan dra .




kallar man det här rakt ? , ne dåså
mobba inte bilden längst upp på mig , ville bara visa håret

åker till stan nu med mammsen


haha .
hej , vaknade ganska tidigt idag , tror jag vaknade klockan 9 . sen så har jag fixat mig ska bara äta lite frukost sen drar man till stan , ska försöka få hem en foundation men får se ens om jag köper något .. sen kanske vi skulle hälsa på en också . sen ikväll blire match och vi ska spela med 00-01 , så det  blir ovant men kul , tror vi skulle spela mot ope . vetinte aja men vi höres



en vecka kvar !


STORSJÖCUPEN

bilder sen midsommar




världens egobomb

midsooommmaaaaaaar

har haft en underbar dag ! , det började med att jag vaknade halv 12 fixade mig och åkte till frösön/stocketitt med syskonen och pappa, åsa och fredde och några till mamma jobbade  och sen fikade vi och hade det skojj sen åkte vi hem och började grilla och då kom josefin och hennes familj och jag och josefin har typ fixat lite med hennes blogg och det vart jätte bra och sen har vi drogat musik och haft kul , laddar upp bilderna som jag tog imorgon någon gång :)  

ni har blivit dålig på att kommentera tycker jag .

hejhej, för en stund sen kom jag hem från en match vi spelade , det vart 4-0 tror jag till dom andra men vi spelade bra första halvlek sen blev ju hela laget rubbad kände detsom , men inatt sov jag hos josefin och vi typ gjorde något schema som vi ska följa sommarlovet ut och sen hoppade vi studsmattaoch solade gjorde vi också riktig rolig dag !
imorgon är det midsommar , jag tror josefins familj skulle komma och grilla och lite sånt där så kommer ta lite kort då , harebra


film myspys med josefin

hej nyss åkte josefin hem , vi har kollat på 2 filmer , irene huss filmerna . sen har vi nog bara tatdetlugnt , imorgon har jag inget specielt jag ska göra men på kvällen blire fotbolls träning . tjarrååå

bilder sen skolavslutningen , lite sen men ...
















film sen skolan



gjorde en animerad film på bilden med fabian och edvin , men den blev inte klar .

grattis mamma

grattis mamma , ha en bra födelsedag för det är du värd!

tänkte berätta om mitt blå öga

Foto

tänkte  berätta om mitt blå öga , det var så att klassen skulle iväg på badet och när vi badat klart och alla i klassen hade gått upp förutom att jag och hanna skulle åka ett sista åk det var då det hände.
näe vi åkte så hörde vi att det var norskar bakom oss och då vart vi skit redd och stressande så vi skyndade att åka ner . när vi hade åkt ner så sprutadade det vatten längst ner av banan och å såg inte jaghannas knä så jag åkte in med ögat/ögonbrynet in i hannas knä , mitt öga svullnade upp och det vart värsta bullen som stack ut . så ag fick en is påse av dom på storsjöbadet , så vullnaden gick ganska fort ner . sen bytte jag om och det var då det började bli rejält blått och jag blev trött och yr . när jag hade bytt om så ringde min lärare pappa så jag fick åka in till akuten , jag lät hanna följa eftersom hon var med när det hände . när vi kom in till akuten i östersjundssjukhus så fick vi vänta på en doktor i 3 timmar och 30 minuter så det var ganska långtråkigt . när ha väl kom så undersjökte ha mig och han sa att det var rejält svullet .
sen när jag kom hem fick jag lite paik eftersom jag inte ville ha blåöga på skolavslutningen och klockan var 7 så vi hann ju inte åka in till stan och köpa smink för mitt var slut men ist så fick jag låna av mammas kompis så det löste sig .det var det

livet är tufft men vi är tuffare !







- dom bästa

match

var nyss med linn , haha vi är så grymma men för en stund sen åkte hon hem för vi ska ju spela fotbollsmatch emot varandra så nu ska jag ta på mig fotbollskläderna och börja taggaför match .
efter matchen blir det sverige-ukraina på tvn .


bilder sen i dag med melindaaaa













toppen helg  , fredag var bara hemma och tog det lugnt och kollade på filmer, lördag åkte och firade farmor 80 år träffade även släkten då och grillade , söndag var med melinda och tog kort spelade in videosar , kommer kanske lägga upp en video vi har gjort ,efter det så åkte jag på träning . nu ska jag sova godnatt'

alla dessa rubriker

hatar när man försöker sova och sen kommer det en fucking mygga och brusar vid ens öra och så hålller det på  en timme typ !
men ja , skulle igentligen gå på något tråkigt disco men orkade inte så stannade hemma och fotade och hade min egen lilla feesst med cola ! imorgon blir det att åka till farmor som fyller 80 på måndag men vi firar henne i morgon iställetså då kommer jag kanske att träffa faster lite folk . kommer kanske knäppa kort men det beror på vilket väder det är.




videogrejsimojs

om 10 kommenterar svarar jag dom här i ett videoinlägg senare .
1. Är du singel?
2. Längd?
3. Fullständigt namn
... 4. Födelsedag
5. Ålder?
6. Vart du bor?
7. Bästa vänner?
8. 3 bra bloggar
9. Vem smsade dig senast och vad stod det på smset?
10. Vem kramade du senast?
11. Din relation med dina föräldrar?
12. Skönaste personen du vet?
13. Vem träffade du senast & vart?
14. Har du nånsin förlorat en vän?
15. Din musiksmak?
16. Vad har du på dig?
17. Vad åt du senast?
18. Vad drack du senast?
19. När skrattade du senast & varför?
20. Ögonfärg?
21. En du saknar?
22. Ditt humör just nu?
23. Har du skilda föräldrar?
24. Hur många syskon har du?
25. Äckligaste du vet?

fixar till videon imorgon

haha , som ni märker blev videon knaaaass och jag hade inte tid att fixa till den och massa shit .
fixar till videon imorgon , godnatt


svar

Elina om svaren på frågorna , men på 1:42 blev dt gågot yufvybiklj:
Det där va väl inte alla Fråger eller ? :p <3

           svar: ne det var det inte svarade typ inte på 5 stycken men min data dampade och ville inte att videon skulle bli så lång och ag hade inte tid att redigera den men kanske gör en till video sen där jag svarar på alla frågorna men får se sen om jag gör det , men videon som ag gjorde nu vart lite knaaassss hehe ,  

trött tjej här

En om gott när man är förskyld:
När kommer svaren på frågestunden
svar: vet att jag har skrivit " lägger ut svaren på frågestunden idag " osv..
.. men  nu har jag faktiskt gjort en video och jag hade inte haft tid idag att lägga upp den  den så jag gör det imorgon 6/6 runt 4 tiden  .




bild på mitt hår , men syns inte så jätte bra .
blev jätte nöjd josefin ! , du är duktig du !

gott när man är förskyld

hej, blev helt plötsligt 20 grader ute . går ut och fotar nu och äter min sallad !







massa bilder från fradagen



















rödbrun




är med josefin nu och ska färga mitt hår rödbrun , kommernog bli fint .
lägger ut före och efterbilden sen .