ny kameran CANON E05 1100D

hej , har inte hunnit blogga för jag har fyllt år och har variti forsaån och efter matchen kom adam och linn och var här ett tag men nu har dom åkt så jag passar på och göra ettt inlägg men min födelsedag var helt talat bäst ! morgonen började med att familjen kom och uppvaktade mig och jag fick en systemkamera . canon E05 1100D.
och sen åkte jag till skolan och klassen sjöng för mig och lite sånt . därefter följde stina med mig hem och vi tog litekort med nykameran . sen var det någon som frågade om det var kul i forsa ån och det var sådär . det roligaste var att bada i sjön som jagtyp gjorde i 1 minut sen så var det  ganska tråkigt att cykla , diska , laga mat , stta upp tältet , uchhhaaa
här är bilderna jag tog , men nu ska jag sova är hur trött sov heeeeeelst .












svarar på frågestunden ikväll eller imorgon , lovaaaaar


hahahahhaha finbild


Goodnight sweeties

Hej sötisar, klockan är faktiskt 5 över 12 så nu fyller jag år! weei !  Hihi älskar att fylla år det är så mysigt Men nu måste jag sova så jag är pigg imorgon, hörs då pusspuss godnatt!



bästa kv'ällen

tillfällig design

hej , vart less på min gamla designså fixade den gär , men den är bara tillfällig , måste sova nu så jag orkar med alla myrer och skit imorgon jaaaooo

kommer inte blogga..

hej ,kommer inte blogga för en på tisdag kväll för vi ska till forsa ån och övernatta där i en natt men hare så bra ! :)





MORSDAGS PRESSENT ,

hej , ska snart in till stan och köpa morsdagspressent , sen efter det åker jag nog till kevin nova jenny .
tror jag kommer svara på frågestunden sen ikväll för hinner inte på söndag , måndag , tisdag eller onsdag men bloggar sen puss


sola

hej kom nyss in efter och hga suttit och solat , faktiskt jätte skönt !idag fick jag till bara min matte diagnos och fik 7rätt av 10 , jätte glad  :D imorgon måste jag nog in till stan och köpa morspressent och lite annat.
har inga bilder

nu ska jag blogga !

Haha, jaa ni ser ju rubriken, Hoppas jag annars är ni blinda *hahhahhahaha* nej den va tråkig.. Haha jag har lite brist på liv just nu.. Sitter på en altan och jag har absolut ingenting att göra, roligt liv eller vad? Nej, men det finns inte så mycket att göra åt saken och life goes on helt enkelt. Nu sitter jag och babblar som vanligt kanske ska snacka om något vettigt istället eller vad tycker ni? För att ha något att göra så skulle jag kunna göra en ny design men jag har inga bilder så det blir liite svårt.. Men ni kan hjälpa mig med en sak, vilka färger tycker ni jag ska ha? Typ rosa och sånt eller brunt eller bara helt vitt? Kommentera! Nu babblar jag igen.. FML. hahahahaha omg kommer säkert radera det här som vanligt.. Nej den här gången ska jag inte göra det haha , och föresten ska färga eller tona håret innan skolavslutningen och vilken hårfärg ska jag ha  brun , blond , rödbrun , mellanblon , ? hjääälp ! ;)


rubrik

Hatar överklass wannabees som ser ut som kossor och grisar och jag vet inte vad. Oooj grov förolämpning mot djuren! Psykiskt störda påriktigt.. Små barn omogna. Hoppas ni fattar att ni skämmer ut er själva! Puss ;)

drar till skolan

hej har nyss ätit frukost och ska snart iväg till skolan , hörs sen puss :)




taggar inför match

hej , idag började vi kvart i 9 och slutade halv 12 , men  vi hade inga lektioner för vi skulle ha gympa men då vart det håltimme och när vi skulle ha matte så fick vi ta någon spruta så ganska chill dag idaag .  nu sitter och tjockar mig med en Ben & Jerry's iknät och taggar inför en fotbollsmatch om 2 timmar haha . kom ihåg frågestunden som slutar om 9 dagar , puss :) 

.





fotboll

hej , om ni undrar varför jag inte gjort 30dagars listan så äre så att jag har råkat radera den från bloggen och nu vet jag inte vart den finns och sånt skit , så kommer fixa en ny till imorgon :)
men idag var jag med josefin vi kollade på film tog det ganska lugnt efter det så åkte vi till vikvallen och kollade på fotboll :)  
har också en fråge stund som är till den 30 maj och om det blir mer en 20 frågor svarar jag i ett videoinlägg .
för att komma direkt till frågestunden klicka HÄR :) 
men imorgon börjar jag klockan 08.45 och vi slutar 12.00 :)
sen klockan 18.00 blire och draiväg mot lövsta och spela match , ganska soft dag . puss 



 

frågestund ..

tänkte köra på en frågestund nu på bloggen , frågestunden slutar den 30 maj , över 20 frågor svarar jag i ett videoinlägg , Cya :) 
 







josefina gästbloggar


looov typ , eller ?....

hej bloggen , kom nyss hem från träningen som var i i timme och 30 minuter på vik vallen  . imorgon ska jag nog vara med josefina och vi ska nog cykla och träna inför forsaån och ha kul :) . fredag blir det säkert att vara med kompis och fredagsmys och på lördag har jag inga planer men vill gå på stan,någon som vill följa ?! , men sen på söndag är det match på vikvallen tror det var ope/ås - brunflo men jag ska inte spela för jag ska spela på måndag så får nog gå och kolla på matchen ist . nu ska jag ta en lång dusch ,  C ya :)



sorry hade ingen annan bild

lördaaaaaaag



hej sitter och lyssnar på musik och ska snart grilla , har inte gjor så mycket idag , var inne istan en stund med pappa efter det har jag bara varit hemma och inte gjort så mycket , helt enkelt en soft dag ! :)
får se om jag är med någon ikväll , men imorgon är det träning och efter det kommer världensbästa emelie hit:)
men på bilden ser det ut som jag har blont hår , tror ni att jag skulle passa idet?
komentera vad du tycker :)  
men ha det så bra :D  

sverige-ryssland

hej sitter och kollar på hockey med pappa , fattar typ ingenting , det står 4-3 tror jag till ryssland  , men imorgon vill jag på stan så får se hur det blir orkar , puusss



20 dagar kvar

hej , sitter i min rosa mysdreeess , yeess ..
har haft en tråkig dag idag , har varit sjuk men jag ska till skolan imorgon så det blir skönt att komma tbx till alla . !
 och nu är det bara 20 dagar tills jag fyller år och 17 dagar kvar tills vi ska til forsa , omg det kändes nyss som det var jul typ . ja men jag gör ett inlägg imorgon innan jag drar till skolan får se om jag hinner det , Cya

musik

kom nyss från  duschen så Nu sitter jag och chillar med en kopp honugns vatten,. är jätte förskyld , har ont i halsen och ont i huvudet och så men hoppas jag blir bättre tills Imorgon för då ska ska jag ha np i engelska så jag hoppas det går bra ! . Men här får ni lite chill music , :)


tack för en trevlig helg

Hej bloggen! slog huvudet i min säng så har typ fått hjärnskakning .. Haha, medans josefin sitter och skrattar åt mig .
. Men tror inte jag bloggade igår.. ? Var iallafall bara hemma oc typ halv såv sen senare på kvällen åkte min familj till josefin till ångsta och vi var där till halv 10 ungefär , . Hade fett kul. Sen idag så ringde jag josefin, hon kom till mig och vi har typ bara spelat fotboll och softaat , yyeeeahh,  And here i am! , men tack för en trevlig helg allihopa, puss


har fett tråkigt så om någon vill göra min lördag kan ni ju slänga in en kommentar ! puuuussssssss




mina favoritord



kolla vad jag hittade .. :)

godmrgooooon finisar !

Är überhyper idag, men ändå galet trött? Haha får se hur detta går! Jag har precis ätit frukost, rengjort ansiktet osv så nu blir det plattången+sminkväskan+garderoben! Haha låter helt okej väl?..
Som jag sa så ska jag fixa mig nu och sedan lär det väl bli skola strax efter det, så vi hörs senare! :)

valborg

hej , kommer lite bilder från valborg och från idag ! :p