godnatt

ligger och tar det lugnt med musik i hörlurarna, snart blire godnatt ,  !

kvällen igår var awweeesooommeee

träffade jossan igår , chillade lagomt . hängde vid någon random lekplats, åkte och käkade pizza , färgade håret tog kort osv .
lyckad kväll !
men det vart typ ingen förändring så ska färga en gång till nu som ni märker . bilderna kommer från josefins blogg http://madebyjosefiin.blogg.se/ hare bra!




 

 


bjudeeeer ..

tjatjabloggeen nejmen
nu blire att färga håret för typ 46743 gången .. blir ljusbrun den här gången , :)
bloggar mer seeen puuuuusss

nuudleetimeeee !

    
 

..

Tumblr_limtvx46qn1qdpsx9o1_500_largeTumblr_lzyot01oxp1qd5zqzo1_500_largeTumblr_lp94fkbds41qbvf0io1_500_largeTumblr_lgu0eiefoh1qbo8s6o1_500_large

chillar lagomtt

 

helt död

Hej bloggen, förlåt för dålig bloggning.  Så nu tänkte jag blogga lite dåraa. Är helt dööd så jävla trött! hade skola idag men jag var bara på svenskan sen gick jag hem för jag mådde/mår verkligen piss  ,när jag gick hem från skolan skulle jag  plugga men sen råkade jag somna och sov bort hela dagen.. Skit kul! Verkligen! Men aja what to do, ska typ sitta framför datan ett tag till sen ska jag tag tag i pluggandet  Men bloggar mer snart puss!


finally

har typ ingenting att göra så någon kan ju vara lite social , vi hörs imorgon bloggen puss puss

ser lite fuckad ut men whatevaahh..nejmen




..

är hemma idag med , får se om jag går imorgon men det tror jag ..
jusst nu sitter jag och tränar spanska,lyssnar på spotify och dråggar c-vitaminer ..  

FU


facelook


serutsomettfucktaaaard!..
sjuk-hemma idag - tar det bara lugnt-datorn-facebook.  

dagen var beest som en påååniiiheeeeest

hej vaknade av att jag skulle på match klockan 11 sen kom hann och tittade , sen var jag med hon adam och fabbe vi var med varandra en stundt sen drog hanna hem , så jag adam och fabbe spelade fotboll åt korv på shell , gjorde någon random video som vi laddar upp på ffacebook sen :)
lite bilder sen idag . haha








jag och hanna säger godnatt.

hejhej kom nyss hem ifrån en awesome kväll med fabbehanna och adam, var ute och cyklade en stund sen så drog vi till adam och kollade på film. världelöst inlääggg.. hare göööööttt



kung kväll med dom bästa ..

förlåt för dålig uppdatering , men har varit sjukt upptagen nu när skolan har börjat och fotboll hitochdit ..
men igår träffade jag hanna och vi gjorde inte så mycket förns vi drog ner till byn och där träffade vi adam och fabbe så vi drog till mig och va där typ hela kvällen . hade det sjukt kul ! , :)